Her er det tanken at vi vil have et åbent debatforum, hvor alle kan dele deres tanker om jobskabelse og beskæftigelse for 50+ jobsøgende

Vi øver os stadig lidt på teknikken, hav tålmodighed hvis det driller lidt.

3 reaktioner

 1. Poul Elmegaard
  Jeg har læst din kommentar i Berlingerne i dag og det har jeg følgende kommentar til.

  For 10 år siden, gik jeg på selvvalgt pension som 50 årig. Jeg er i dag selvforsørgende og modtager ingen offentlige ydelser, af nogen art. Jeg betaler som andre fuld skat bla af min ejerbolig, men benytter mig ikke af nogen form for offentlige tilskud som fx læge, hospital mv. Jeg er gældfri. Jeg lever af fuld lovlige og fornuftige langsigtede investeringer bla i værdipapire og et meget lavt forbrug.

  Mit arbejdsliv startede som 12 årig hos den lokale Købmand og med aviser. Jeg har haft mere end 50 forskellige jobs uafbrudt i 38 år og betegner mit arbejdsliv som en lang udmygelse, fra start til slut. Jeg kommer aldrig tilbage på arbejdsmarkedet. Det Danske arbejdsmarkede er for mig en slavelejr til en ussel løn. Et arbejde der var ødelæggende for mig personligt, økonomisk og socialt.

  Jeg skriver dette til dig, for at fortælle dig, at arbejde på det ordinære arbejdsmarkede efter de 60 år ikke er ønsket af alle. Jeg nyder hver dag i mit liv og har det indhold jeg ønsker. Ikke alle er i min sitiuation, men det er et ønske jeg deler med mange. Det er så lykkeligvis, blevet en realitet for mig.

  Venlig hilsen
  Lars Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *