Her er det tanken at vi vil have et åbent debatforum, hvor alle kan dele deres tanker om jobskabelse og beskæftigelse for 50+ jobsøgende

Vi øver os stadig lidt på teknikken, hav tålmodighed hvis det driller lidt.

8 reaktioner

 1. Poul Elmegaard
  Jeg har læst din kommentar i Berlingerne i dag og det har jeg følgende kommentar til.

  For 10 år siden, gik jeg på selvvalgt pension som 50 årig. Jeg er i dag selvforsørgende og modtager ingen offentlige ydelser, af nogen art. Jeg betaler som andre fuld skat bla af min ejerbolig, men benytter mig ikke af nogen form for offentlige tilskud som fx læge, hospital mv. Jeg er gældfri. Jeg lever af fuld lovlige og fornuftige langsigtede investeringer bla i værdipapire og et meget lavt forbrug.

  Mit arbejdsliv startede som 12 årig hos den lokale Købmand og med aviser. Jeg har haft mere end 50 forskellige jobs uafbrudt i 38 år og betegner mit arbejdsliv som en lang udmygelse, fra start til slut. Jeg kommer aldrig tilbage på arbejdsmarkedet. Det Danske arbejdsmarkede er for mig en slavelejr til en ussel løn. Et arbejde der var ødelæggende for mig personligt, økonomisk og socialt.

  Jeg skriver dette til dig, for at fortælle dig, at arbejde på det ordinære arbejdsmarkede efter de 60 år ikke er ønsket af alle. Jeg nyder hver dag i mit liv og har det indhold jeg ønsker. Ikke alle er i min sitiuation, men det er et ønske jeg deler med mange. Det er så lykkeligvis, blevet en realitet for mig.

  Venlig hilsen
  Lars Hansen

  1. Du har ret, det er ikke alle der har opnået anerkendelse og glæde i arbejdslivet. Jeg er sygeplejerske og 67 år, arbejder på nedsat til. Har glæde af arbejdet og får anerkendelse.

  2. Hej Mads
   Dit spørgsmål er meget relevant og jeg håber mange vil svare dig. Jeg har lige tilmeldt mig, så jeg kan desværre ikke svare for nuværende. Tilgengæld er det anden periode hos SE for mig…første gang jeg var medlem ( for ca. 8 år siden, fik jeg på et år 2 henvendelser. Den ene gik på, at jeg skulle arbejde for ham, der havde virksomheden på freelancebasis, hvor jeg selv skulle medbringe egen pc og bil, men fik et skrivebord. Kun to andre ansatte: Hans kone og en ung mand. Det virkede ret useriøst og jeg meldte fra. Den anden henvendelse var et lille firma – igen – der bestod af ejeren, hans kone og deres datter i flexjob. Vi havde en aftale om at gå videre, men så holdt han pludselig op med at svare på mails og telefon. Så alt ialt, to spøjse forløb. Håber jeg er mere heldig denne gang.

 2. Det var en grusom meddelelse i sidste uge… 23. april.
  At Kirsten ikke længere kan/skal være SEH’s dedikerede “fårehyrde”
  – for ikke jun medlemmerne, men så sandelig også mange SEH BESTYRELSER
  Uden Kirstens mangeårige store indsats var SEH slut for længe siden ??
  Vil altid huske Kirsten, og hendes/mine fælles busture fra Rødovre/Frederiksberg
  til Kirstens hjertebarn = SEH i Løngangsstræde.
  Ære være Kirsten’s minde. Mvh 631, Peter

 3. Hvor attraktiv er Senior Erhverv egentlig? Som bestyrelsesmedlem i Senior Erhverv Sydsjælland, vil jeg lige høre Jer andre i de forskellige afdelinger rundt omkring i landet om I får mange henvendelser fra virksomheder? Samt om de tager kontakt til Jeres medlemmer direkte?

  1. Vi har i Silkeborg i gennemsnit en henvendelse om ugen fra virksomheder. Indgangen er forskellige nogle gange direkte til Virksomhedsgruppen andre til vores kontorvagt telefon eller mail.
   Mvh. Erik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *