Få mere at vide

Du kan møde os:

Vi holder Intromøde for nye medlemmer hver onsdag kl.10. Tilkmelding via mail til sehv@sehv.dk. Efter forudgående aftale er det muligt at deltage virtuelt i Intromøder.

Kontoret er åbent mandage og onsdage kl. 9-12.00, onsdage efter forudgående aftale. Vil du gerne høre mere om os udenfor vore kontortider er du velkommen til at kontakte vor lokalformand telefonisk på 31399141.

Du kan kontakte os:

Tlf:   30892570

Email: sehv@sehv.dk

Du kan følge os

Vi er på Facebook

Vi er på LinkedIn

Du kan se vores kalender

Find os

Virksomheder kan:

  • selv finde og udvælge medarbejdere til ledige jobs i Senior Erhvervs database med CV-profiler.
    Gå til: CV-katalog
  • sende anmodning om medarbejdere til ledig stilling pr. e-mail, 
    brug feltet “Find medarbejder til os”
  • aftale formidling af ledige jobs pr. telefon eller ved henvendelse til en Senior Erhverv netværksforening
    klik på kortet

Adgang til Senior Erhvervs database med CV-profiler giver hurtigt overblik over jobsøgende inden for områder svarende til virksomhedens arbejdskraftbehov. Derfra er der mulighed for at klikke for at få uddybende CV. Og for at bede udvalgte jobsøgende kontakte virksomheden.

Jobopslag sendt til Senior Erhverv rundsendes af Senior Erhverv i valgt geografisk område til medlemmer med opfordring til interesserede om at søge jobbet.

Telefoniske og andre henvendelser til et Senior Erhverv lokalnetværk modtages og behandles af lokalnetværkets kontor bemandet af frivillige aktive medlemmer. Medlemmerne er optaget af god service til virksomheder.