Få mere at vide

Du kan møde os:

Vi holder Intromøde for nye medlemmer hver onsdag kl.10. Tilmelding via mail til sehv@sehv.dk. Efter forudgående aftale er det muligt at deltage virtuelt i Intromøder.

Kontoret er åbent mandage og onsdage kl. 9-12.00, onsdage efter forudgående aftale. 

Du kan kontakte os:

Tlf:   30892570

Email: sehv@sehv.dk

Du kan følge os

Vi er på Facebook

Vi er på LinkedIn

Du kan se vores kalender

Find os

Fordele fra første dag!

Medlemmer af SeniorErhverv er fleksible og udfordres gerne af en ny branche eller et andet fag. Det er en del af vores værdigrundlag at være stabile, loyale og vedholdende.

Ansættelse af en erfaren medarbejder er ofte en god og sikker investering, der sikrer et hurtigt afkast, fordi virksomheden får tilført viden, kompetence og erfaring fra folk, der har respekt for resultater. Dertil kommer, at medarbejdere med lang erhverserfaring er bedre til at overskue og gennemføre komplicerede opgaver – det styrker virksomhedens fleksibilitet og konkurrenceevne.

En ny medarbejder fra Senior Erhverv kan tiltræde hurtigt, og formidlingen er uden omkostninger for virksomheden. Vi har konsulenter i lokalområdet, og vi kommer gerne til en samtale eller hjælper pr telefon. Brug knappen “Find medarbejder” I menuen under Virksomheder for at se udbuddet af arbejdskraft på landsplan. Resultatet er sorteret, så medlemmer af den lokale afdeling præsenteres først.

Find medarbejder