Hvorfor blive medlem af Senior Erhverv Nordjylland?

 

Som medlem vil du møde andre aktive seniorer, der er i den samme situation som dig – på vej fra et job til et andet. Som medlem vil du blive aktiv deltager i at skaffe arbejde til såvel dig selv som dine kolleger i foreningen – gennem deltagelse i SEN’s forskellige arbejdsgrupper. Som medlem møder du andre seniorer, der vil have indflydelse på deres arbejdssituation, men som samtidigt vil have det morsomt i deres hverdag – gennem samarbejde, støtte og inspiration fra andre foreningsmedlemmer, der alle mener, at livet er for kort til at undlade at få indflydelse på det.

For at blive medlem kræver det kun, at du henvender dig på foreningens kontor på Østre Fælledvej 21, 1., 9400 Nørresundby i åbningstiden, som er mandag – fredag 10.00 – 14.00, eller du kan ringe på telefon 96 20 00 33 og aftale et møde. Medlemskab koster p.t. 200 kr. om året. Når du er blevet medlem, kan du i åbningstiden benytte PC’er, kopimaskine og andre faciliteter til jobsøgning og andre aktiviteter, der vedrører netværket.

Efter nærmere aftale er det muligt at få nøgle til lokalerne. Erfaringen fra de seneste år viser, at mindst 50 % af netværkets medlemmer kommer i job. Som medlem forventes man at lægge mindst 10 timer om måneden i en af netværkets arbejdsgrupper – men gerne mere.

Medlemshenvendelse

For henvendelse om medlemskab, klik nedenfor for at åbne din e-mail program og tilføj dine kontaktoplysninger: