Velkommen som aktiv deltager i netværket

Senior Erhverv Vestegnen for aktive jobsøgende seniorer over 50 år

I dagens Danmark besættes flere og flere jobs via netværk. Det vil sige, at man ”kender nogen, der kender nogen”. Et stort og velfungerende netværk er derfor en ”nødvendighed” for at skabe nye jobmuligheder.

Vi er en lokal forening, som arbejder for, at ledige over 50 år kommer tilbage på arbejdsmarkedet i ordinære job efter princippet ”hjælp til selvhjælp”. Jobaktive efterlønnere eller pensionister er også velkomne. I Danmark er der mere end 20 selvstændige foreninger, som arbejder sammen i det landsdækkende netværk Senior Erhverv Danmark.

Ingen er ansat, så udover din egen indsats for at få job forventer vi, at du yder en frivillig, ulønnet indsats for fællesskabet i minimum 10 timer pr. måned, gerne mere. Netværket er støttet økonomisk af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR). Som en medfinansiering skal du udfylde en timeseddel hver måned for ovennævnte timer.

Du får stadigvæk dine fulde dagpenge udbetalt. Medlemskab af Senior Erhverv Vestegnen koster kr. 60 pr. kvartal i kontingent. Aktiviteterne forgår typisk i arbejdsgrupper. Det holder dig i gang og giver dig inspiration og en god hverdag sammen med andre ligesindede.

Fælles markedsføring af alle medlemmer giver større chance og flere muligheder for at få nyt job. Netværket driver en landsdækkende CV database, hvor du forpligter dig til at lægge dine data og kompetencer anonymt ind via ”mini CV’er” på vores hjemmeside, så arbejdsgiverne kan se det.

Virksomhederne i lokalområdet bliver kontaktet og besøgt for på denne måde aktivt at profilere netværkets medlemmer. Virksomheder kan også kontakte os. Vi videreformidler ledige jobs – helt gratis.

Så kom og vær med!  

Åbningstider: tirsdag, onsdag & torsdag kl. 10 – 13, mandag & fredag lukket

– Aktiviteter for Senior Erhverv Vestegnen

Vi bor lige ved siden af Netto.

2 timers bilparkering.