Bliv medlem – bliv fundet

Lad virksomheder søge efter dig og dine kvalifikationer. Gennem CV-katalog til virksomheders søgning efter arbejdskraft.

Bliv en del af et netværk – der hjælper dig når du søger job!

Senior Erhverv er et netværk hvor du som medlem har bedre mulighed for at finde et nyt job!

Du møder andre jobsøgende 50+ årige der er i en situation tilsvarende din.  Vi er et supplement til alle andre. Vi er frivillige og vi er ikke en del af ”systemet” – hos os er fællesskabet det vigtigste.   

     Vi giver hinanden sparring, finder nye gode ideer og indgår i et fællesskab. Vi kan hjælpe hinanden med skrivning af ansøgninger og CV, der kan være en udfordring.

     Du vil også kunne få input fra specialister og fagpersoner, der holder oplæg eller foredrag, på temamøder. Du får adgang til kurser der kan give dig nye ideer og tanker, hvor vores kursus FLASH -din fremtid, helt sikkert vil give dig nye tanker og mere mod. Der er e-kurser der afvikles på internettet, der er to-dagskurser der ofte afholdes i Svendborg.

Alle kurser og tilbud er gratis, når først kontingentet er betalt.        

     At være jobsøgende 50+ årige kan være svært, og ens humør kan blive påvirket. Derfor er det godt at mødes i et fællesskab der kan løfte både humøret og motivationen.

      Du får også fri adgang til vores CV-database, hvor arbejdsgiver i stort tal søger efter nye medarbejdere.   

     Vi er hinandens kollegaer imellem to jobs. Derfor bestemmer du selv, hvor meget du vil have ud at dit medlemskab. Jobcenter og A-kasse støtter dig i at du bruger tid i netværket Senior Erhverv, fordi det virker. Jo mere du møder op, jo mere får du af det frivillige fællesskab og dine jobmuligheder øges.   

Du kan høre meget mere hos dit netværk!