Hvem er vi 

En frivillig forening af seniorer der hjælper hinanden med ansøgningerne og fortæller virksomhederne om fordelene ved at få motiverede og kompetente medarbejdere. Kom og hør, hvad du kan hjælpe med og hvad netværket kan gøre for dig.

Vi mødes hver tirsdag og onsdag kl. 9-13

Medlemmerne mødes Bredgade 28, Herning.

Virksomhedsbesøg hver onsdag kl. 9-13

Vi kører ud og besøger virksomheder og gør opmærksomme på SEM og vores medlemmer.

 

Kurser og foredrag

SEM afholder løbende foredrag og kurser om jobsøgning. Som regel er der gratis adgang for medlemmer. Billedet er fra introkursus i februar 2020 – med deltagere fra både Midtjylland, Silkeborg og Skive-Viborg. En spændende dag med god udveksling af erfaringer og ideer. 

Aftale med Jobcenter Herning og Ikast-Brande

SEM har indgået ny samarbejdsaftale med Jobcenter Herning og Ikast Brande gældende for 2021

Aftalen indebærer at begge parter vil arbejde for at gøre ledighedsperioden for seniorer så kort som muligt, og bane vejen for den mest effektive jobsøgning for seniorer

Senior Erhverv Midtjylland

Vi er et netværk af aktive ledige, der har passeret de 50 år, og som fortsat mener, vi har meget at tilbyde arbejdsmarkedet.

Vi forsøger at matche ledige medlemmer med jobs på arbejdsmarkedet, og vi arbejder på at gøre seniorer attraktive for områdets virksomhederne.

Vores arbejdsområde er det midt- og vestjydske område: Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande og Herning kommuner.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97 12 50 35.

Du kan helt uforpligtende kontakte os – hvad enten du som virksomhed ønsker kontakt med egnet kandidat, eller du ønsker at blive medlem i vores netværk.

Vi har igennem Senior Erhverv Danmark et stort udvalg af kurser tilrettelagt for et aktivt medlemsskab af Senior Erhverv Midtjylland, som eksempelvis, Introkurser, Pressekontakt, Medlemsservice, Virksomhedsservice, Netværksledelse.

Kom ind og se, hvad vi laver, og hvad vi kan gøre for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg os på Facebook og LinkedIn! Medlemmer har en særlig side på Facebook.

Medlemsmøde i Herning


Interesserede i Senior Erhverv Midtjylland kan møde op i Bredgade 28 1. th., Herning. Vi har åbent tirsdag og onsdag fra kl. 9.00 til 13.00.  Der vil være nogen til at tage imod dig og besvare dine sørgsmål.

Der er mulighed for langstidsparkering i Føtex’ parkeringshus eller kælderen til Dalgashuset med indkørsel fra Dalgasgade.

NYT

Anbefaling

Danske Fragtmænd samarbejder med SEM

Vi har med stor fordel gjort brug af Senior Erhverv, vi fik en ny udfordring med tømning af biler fra morgen nogle timer 2 – 3 dage om ugen, her har Senior Erhverv hjulpet med at løse bemandingsopgaven. Denne proces har været rigtig positiv.

Allan V Westphal
Teamleder Danske fragtmænd

KONTAKT OS PÅ

TLF. 97 12 50 35

SE - det sker

Husk tilmelding!